مولوی سلامی با اشاره به اینکه دولت عربستان سعودی بوسیله سرویس های تبلیغاتی خود به دنبال مقصر جلوه دادن سایر کشور ها در فاجعه منا است تصریح کرد: آن ها به این شکل به دنبال تبرئه کردن خود هستند تا خود را در نقش مدعی بگذارند.
نماینده اهل سنت سیستان وبلوچستان در مجلس خبرگان رهبری در خصوص مشخص شدن عاملان جنایت منا افزود: باید یک هیات حقیقت یاب اسلامی تعیین شود و پس از اینکه دولت سعودی مقصر شناخته شد و با وحدت مسلمانان، مدیریت مکه و مدینه که متعلق به همه مسلمانان است در ایام فریضه حج در اختیار کلیه کشور های اسلامی قرار گیرد.
وی ادامه داد: مکه و مدینه متعلق به یک نفر و مذهب و گروه خاص نیست بلکه حج هم یک فریضه دینی و هم یک رکن اسلامی است که متعلق به تمام مسلمانان است لذا اگر یک حکومت و گروهی نمی تواند قضیه حج را مدیریت کند تنها راهش این است که یک هیات مشترکه از کشور های اسلامی با مشورت و نظرخواهی از صاحب نظران تعیین شود و این هیات مدیریت حرمین را برعهده بگیرد.



